Tekstgrootte: groter / kleiner

Toen ik deze tag bij andere bloggers zag staan, wist ik het meteen: mijn vriend moest deze lijst ook invullen! We gaan al 9,5 jaar met elkaar, dus ik was erg benieuwd naar z’n antwoorden. Lees snel verder!

Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?
Michel: Waarschijnlijk naar een van de vele series die ze volgt: Pretty Little Liars, The Walking Dead, Dexter, of één van de ongeveer tien andere series..
Evelien: Klopt, als ik TV kijk, kijk ik vaak naar series of films.

Jullie zijn uit eten, wat voor dressing doet zij door haar salade?
Michel: Salade? Da’s veel te gezond voor Evelien..
Evelien: Joh! Bij de McDonalds eet ik vaak salades, hoor.. maar in een restaurant niet, inderdaad. Niet omdat het te gezond is, maar omdat ik liever iets anders eet.

Noem iets wat ze niet lust:
Michel: Het voor de hand liggende antwoord is ‘avondeten’, maar daarmee zou ik wat overdrijven. Om vlees geeft ze niet veel, aardappelen lust ze absoluut niet, en sommige groentes heb ik sinds we zijn gaan samenwonen niet meer gegeten.
Evelien: Dit klopt helaas :( Ik lust héél weinig avondeten. Ik ben een hele slechte, moeilijke eter. Ik houd absoluut niet van pasta’s en aardappels. Gelukkig valt het in een stamppot nog mee, mits er veel spekjes in zitten. Ik ken verder weinig gerechten met rijst, helaas, want rijst lust ik wel.

Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?
Michel: Evelien heeft niet echt een vast drankje. Ze drinkt graag af en toe een wijntje, maar eigenlijk nooit als we samen uit eten zijn. Waarschijnlijk bestelt ze dus cola of sprite.
Evelien: Klopt, meestal Sprite!

Wat is haar schoenmaat?
Michel: 39/40
Evelien: Maat 40/41 is het, bijna goed!

Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?
Michel: Poeh, heb je even? In de 9,5 jaar dat ik met Evelien ga, heb ik al veel verzamelingen voorbij zien komen. Het begon met puntschoenen (we praten hier over 2002…), en inmiddels is het via onder andere lipsmackers veranderd in nagellakjes, maar ook andere make-up artikelen zijn in grote aantallen te vinden in ons huis.
Evelien: Naaaaaahhhhhh!!.. valt reuze mee hoor!

Wat is haar favoriete broodje?
Michel: Als we buiten de deur eten is dat absoluut een broodje zalm met roomkaas, of als het aanbod beperkt is een broodje kaas met mosterd. Thuis kan ik Evelien altijd blij maken met een broodje verrassing.
Evelien: Jaaa, broodje verrassing!

Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon:
Michel: Zonder enige twijfel: brood!
Evelien: Yes, klopt! Ik lust dan misschien geen avondeten, op brood ben ik gék. Ik eet het de hele dag door, ik zou het liefst niks anders meer eten.

Wat is haar favoriete ontbijtje?
Michel: Warme broodjes met kaas, twee zacht gekookte eitjes en verse jus d’orange.
Evelien: Klopt, héérlijk! En het liefst Danerolles croissantjes i.p.v. broodjes.

Wat is haar favoriete muziek?
Michel: Dat hangt er maar helemaal vanaf op welke dag en op welk moment van de dag je het vraagt. Het kan in 5 minuten omslaan van Keane in Lil’ Wayne om vervolgens over te gaan in electro. Als er maar muziek is, want zonder muziek kan Evelien ab-so-luut niet!
Evelien: Hahaha, klopt ook. Over het algemeen houd ik van electro, pop en indie. Maar Lil Wayne luister ik lang niet zo vaak als Keane, hoor! Het is maar net hoe m’n bui is. Maar meestal is het Keane of Shiny Toy Guns.

Wat is haar favoriete sportteam?
Michel: De woorden ‘favoriete’ en ‘sport’ worden door Evelien nooit in dezelfde zin gebruikt.. ;) Maar omdat ik voor Ajax ben, is Evelien denk ik ook voor Ajax. Anders hebben we een probleem haha :P
Evelien: Jawel hoor: ik heb geen favoriete sport team.

Welke kleur hebben haar ogen?
Michel: Bruin! Toch? :X Ik denk dat ik je vaker in je ogen moet kijken schat..
Evelien: Nou inderdaad.. bruin met groen is het namelijk! Haha!

Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?
Michel: Ik speel piano en toetsen in een aantal begeleidingsbands, en daarvoor ben ik een aantal avonden in de week niet thuis. Daar baalt ze nog steeds af en toe van.
Evelien: Klopt, sinds we samenwonen baal ik er soms erg van. Ik weet dat het betaalde hobby is, maar soms voel ik me best eenzaam. Gelukkig heb ik de huisdieren nog!

Waar is ze geboren?
Michel: Lelystad
Evelien: Yup.

Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?
Michel: Hoewel ik Evelien vorige week heb moeten uitleggen hoe je chocola in stukken hakt (dankjewel 24Kitchen), denk ik dat ik haar verder weinig plezier doe met mijn bakkunsten. Haar favoriete, en eigenlijk enige taart die ze lust, is de slagroomtaart van de Lidl.
Evelien: Klopt.. die is zo lekker! Appel(kruimel)taart lust ik ook, trouwens. Maar andere taarten niet.

Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?
Michel: Geen. Tenminste, in mijn wereld is shoppen nog steeds geen sport, anders woonde ik met een wereldkampioen samen!
Evelien: LOL! Ik heb vroeger jazz ballet gedaan, hoor! En nu sport ik op de sportschool.

Wat zou ze uren kunnen doen?
Michel: Shoppen dus.. En bloggen.. over shoppen.. En als ze dat zat is, is er weer iets anders dat ze dan een tijdje veel doet, bijvoorbeeld puzzelen.
Evelien: Niets zo veranderlijk als de wind Evelien.

Wat is een uniek talent dat ze heeft?
Eerste antwoord: Ik vind het knap dat ze elke keer weer hele pagina’s vol kan schrijven over schijnbaar alledaagse kleine dingen als een oogpotlood of een nagellakje!

Toen ik vertelde dat de meeste vriendjes hier iets serieus en liefs neerzette, kreeg ik dit antwoord..

Als je dit leest, weet je het antwoord eigenlijk al: schrijven! En daarnaast is ze zo fanatiek, dat ze niet stopt voor ze één van de besten is in wat ze doet. Bijvoorbeeld op haar werk, en nu op haar blog. Ik vind het knap!
Evelien: Liefff.. maar de beste zal ik nooit zijn, dus die ambitie heb ik een beetje laten varen. Heel slecht eigenlijk, want dat zorgt er juist voor dat je groeit..

9 Responses to Boyfriend tag ♥ Hoe goed kent m’n vriend mij?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow

Klik hier voor een lijst met andere dierproefvrije bloggers.
Kies een ander thema
Categorieën
Advertentie
BlogSociety