Tekstgrootte: groter / kleiner

Het is alweer week 2 van het nieuwe jaar. Ik heb me nog steeds aan m’n belofte gehouden! Van m’n giftcard is ongeveer 6 euro af, maar dat waren alleen producten voor het huishouden. Echt waar! Namelijk een halfdoorzichtig raamsticker (we hebben nu van die zielige gordijntjes hangen in de keuken), een wc-borstel, en nog iets voor het huis wat ik me écht niet meer kan herinneren. Maar goed hé? Geen shizzle voor mezelf! Al had dat wel gemogen hoor, maar goed, ik heb al zoveel.. verstandig uitgeven dus! Tot nu toe is het gelukt. Trots. Laten we kijken wat voor leuks ze deze week hebben!


Oorbellen kristallook (diverse kleuren) ♥ €0,99


Savon authentique handzeep (2 x 125g) ♥ €0,89


Dames sportbroek (stretch zwart, katoen/elastan, maten S-XXL) ♥ €4,49


Oorsieraad (diverse uitvoeringen) ♥ €0,59

Ehm ja, dat was het alweer. Op een paar Rexona for Men deodorants na, maar die plaats ik vrijwel niet meer. Weinig hé? Afijn, des te meer reden om de Action te skippen deze week.. goed voor m’n karma! :spin: Hopen dat ze volgende week iets meer hebben! Fijne dag allemaal :) xoxo

14 Responses to Action must haves: week 2

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker