Tekstgrootte: groter / kleiner

Goedemiddag! Deze week waren er geen updates, duizendmaal excuses hiervoor :( Het is weer onverwachts erg druk hier, ik heb tijdelijk een extra inwoner in huis en de week stond volgepland met afspraken, waardoor ik er gewoon niet aan toe kwam om te bloggen, laat staan vooruit te werken. Baal er ontzettend van, maar vanaf vandaag zullen er gewoon weer updates zoals gewoonlijk zijn!

Qua Action heb ik vandaag weinig te melden. Ik ben sinds mijn laatste uitbarsting die me 45 euro armer maakte, er niet meer geweest. Vriendlief was er ook niet heel blij mee dat ik er voor 45 euro aan ‘troep’ had gekocht, dus voorlopig durf ik het woord Action ook niet eens meer uit te spreken. Gelukkig zat ik niet verlegen om kerstspullen en kan ik volop decoreren in ons huisje; aan de spullen zal het niet liggen. Eerder aan mij. Ik heb nog totaal geen kerstfeeling. Jij? Ik ga maar even Sky Radio Christmas opzetten denk ik.. Het is trouwens weer erg weinig deze week. Maar wel een aantal nieuwe, leuke dingen! Kijk snel mee..


Garnier bodybutter Shea Butter (300ml) ♥ €2,59


Garnier bodybutter Mango Olie (300ml) ♥ €2,59


Garnier Fructis Pure Shine conditioner (250ml) ♥ €1,69


Garnier Fructis Volume Restructure Conditioner (200ml) ♥ €1,69


Dove Decollete Crème-serum (100ml) ♥ €1,99


Nivea Men oogroller Q10 (10ml) ♥ €1,49


Clearasil Perfectawash Facewash dispenser ♥ €2,99

10 Responses to Action must haves: week 49

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker