Tekstgrootte: groter / kleiner

Na een aantal rather dissapointing limited edition’s van Catrice (Papagena en Bohemian) is het tijd voor een nieuwe limited edition, genaamd Big City Life. Een veelbelovende naam, want bij Big City Life denk ik al snel aan grote steden zoals het modebewuste Milaan en het altijd bruisende New York. En ik zat er niet naast! De gelimiteerde collectie bestaat uit 4 thema’s: Berlin, London, New York en Sydney. Oke, Milaan zit er niet bij, maar de overige steden maken een hoop goed. Elke stad heeft namelijk z’n eigen kleuren! De nieuwe collectie bestaat uit palettes en nagellak.


‘Big City Life’ bevat vier palettes, met daarin zes oogschaduws, twee blushes, dubbelzijdige applicator en een eyeliner. Deze palettes zullen € 6,99 per stuk kosten!

Verder heeft elk palette een bijpassende nagellak, deze kosten € 2,49 per stuk. Voor welke stad ga jij?


Sydney


New York


London


Berlin

Een kleine, maar gave collectie, vind ik zelf. De palettes zien er goed uit en de kleuren nagellak zijn erg mooi! Ik denk dat ik zelf voor Berlin ga, zowel de nagellak als het palette. De andere kleuren zijn geen kleuren die ik vaak draag – maar misschien moet ik het gewoon nog even in de winkel bekijken :P

Catrice’s Big City Life is vanaf HALF OKTOBER verkrijgbaar bij Kruidvat.

23 Responses to Catrice LE: Big City Life

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker