Tekstgrootte: groter / kleiner

Ondanks het feit dat ik jaren geleden lipgloss spaarde en er rond de 300 had, ben ik de laatste tijd eigenlijk alleen nog meer fan van lipstick. Het plakt minder en het kleurt je lippen meer dan alleen een glossy laagje. Ik zag laatst bij de Kruidvat een rek van Catrice met allerlei kleuren lipstick, ze zagen er allemaal mooi uit en voor de prijs hoefde ik het niet te laten: € 2,79 per stuk.

In dit artikel laat ik je foto’s, swatches en een review zien van de kleuren 010 Frosty Pink en 120 Nude Beige.

Dit zijn de 2 lipsticks. Eentje in een nude kleur (120 Nude Beige) en eentje met een roze tint (010 Frosty Pink). Beide zijn er gepigmenteerd en alleen 010 Frosty Pink heeft een subtiele witte shimmer.

Links zie je 010 Frosty Pink en rechts zie je 120 Nude Beige.

De lipsticks smeren makkelijk uit en met één laag ben je al voorzien van gekleurde en zachte lippen. Erg smooth! De lipsticks blijven lang zitten – big pluspunt!

Conclusie: Tja, weer een ietwat korte review. Maar over deze lipsticks kan ik gewoon kort zijn: ik vind ze goed! :woot: En ook voor de prijs is het zeker een aanrader!

[five-star-rating]

7 Responses to Catrice Rouge Satin lipstick 010 en 120

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker