Tekstgrootte: groter / kleiner

Hoi iedereen! Mijn excuses dat er een tijdje geen Cute Cravings artikelen online kwamen. Ik ben vanaf nu gastblogger voor http://penpaljunkie.blogspot.com en vanaf nu kun je dus ook de Cute Cravings artikelen daar vinden, in het Engels. De Nederlandse versie is natuurlijk nog steeds, elke Vrijdag, hier te vinden.

De Cute Craving van deze week is…. bento boxes!

Bento betekent ‘Japanse lunchmaaltijd’, en het zijn trommeltjes gevuld met eten die je mee kunt nemen naar je werk of naar school. Bento’s kun je kant-en-klaar in de winkel kopen, of je maakt ze zelf thuis. En laat dat nou precies een favoriete bezigheid zijn van een hoop japanse moeders, die de leukste bento’s voor hun kinderen maken. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er heel veel werk in wordt gestoken. En dat niet alleen, er is ook een sterke competitie onderelkaar om je kind de mooiste bento mee te geven. In dit artikel zie je een aantal van die schattige en creatieve bento’s!

27 Responses to Cute Cravings: week 29

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker