Tekstgrootte: groter / kleiner

Vandaag is dag 24 van de Rituals Advent Calendar! Dit is de laatste dag van het uitpakken van de Calendar. Ik hoop dat je het leuk vond om iedere dag een vakje geopend te zien worden. Vandaag laat ik je zien wat er achter het allerlaatste vakje zit!

Het is de Gingko’s Secret Caring Hand Balm! Deze bevat ginseng en ginkgo biloba. Deze tube bevat 75 ml, nog best een flinke tube! Tegenwoordig heet dit product The Ritual of Ayurveda Soothing Hand Balm. De hand balm is erg rijk en geconcentreerd, je hebt maar een klein beetje nodig. Verder is het echt een wondermiddel voor kapotte en droge handen! Hij maakt de handen zijdezacht en houdt ze gehydrateerd voor uren.

Leuk, zo’n fullsize product op de laatste dag! We zijn hiermee tot het einde gekomen van de Ritual Advent Calendar. Hierbij nog een foto met de gehele inhoud (de scrub handschoen ontbrak zag ik later, excuses!):

Ik vond het een enorm leuke Advent Calendar. Ik weet niet of hij nog te koop is, maar je zou kunnen kijken bij Bol.com. Daar kocht ik hem!

Ik wens iedereen een prachtige kerstavond vanavond, en heel fijne kerstdagen! Geniet ervan met al je loved ones.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow
Dierproefvrij
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — hier plaats ik dagelijks reviews over Lush producten, maar ook andere dierproefvrije en vegan merken en producten!

Kies een ander thema
Categorieën