Tekstgrootte: groter / kleiner

Behalve de Rituals Advent Calendar, pak ik ook gedurende de maand december, samen met jou The Body Shop Deluxe Advent Calendar uit. Vandaag laat ik zien wat er achter het deurtje zit, kijk je mee?

De populaire British Rose geurlijn zagen we al een paar keer voorbij komen in deze Advent Calendar, vandaag worden we getrakteerd op de body butter! En niet een klein potje, maar de grote variant van 200 ml! De heerlijke romige en volle substantie tovert de huid om in een zacht en gehydrateerd velletje. De niet-vettige butter trekt snel in en ruikt goddelijk naar warme rozen. Een must-have voor droge huidjes!

British Rose Body Butter bevat 200 ml en kost €16,00.

2 Responses to Dag 24 van The Body Shop Deluxe Advent Calendar

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow
Dierproefvrij
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — hier plaats ik dagelijks reviews over Lush producten, maar ook andere dierproefvrije en vegan merken en producten!

Kies een ander thema
Categorieën