Tekstgrootte: groter / kleiner

Behalve de Rituals Advent Calendar, pak ik ook gedurende de maand december, samen met jou The Body Shop Deluxe Advent Calendar uit. Vandaag laat ik zien wat er achter het deurtje zit, kijk je mee?

Vandaag is de laatste dag, ahhh! Gelukkig zit er vandaag een extra leuk product producten achter het deurtje. Namelijk een klein potje Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream en een te gek slaapmasker!
De Sleeping Cream heb ik zelf ook, ik vind het een geweldig product. Hij bevat veel essentiële oliën, heeft een heerlijke geur en maakt m’n huid zacht en gehydrateerd. Hij voelt niet vettig aan, trekt goed in en is (met spateltje) erg prettig in gebruik. Hij zorgt, terwijl jij slaapt, ervoor dat je huid revitaliseert, soepeler wordt, verzorgt wordt en hij vermindert tekenen van ouderdom. M’n huid voelt heerlijk zacht aan ‘s ochtends.
Het slaapmasker vind ik een leuk extra product – deze is niet te koop los. :love:

Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream bevat 80 ml en kost €35,00.

2 Responses to Dag 25 van The Body Shop Deluxe Advent Calendar

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow
Dierproefvrij
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — hier plaats ik dagelijks reviews over Lush producten, maar ook andere dierproefvrije en vegan merken en producten!

Kies een ander thema
Categorieën