Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik HOUUU van adventskalenders! Ondanks dat ik me nooit braaf aan de regel “één vakje per dag” houd, vind ik dit soort dingen altijd geniaal. De laatste jaren zien we dat steeds meer merken met hun eigen adventskalender komen. Omdat er dit jaar weer veel leuke adventskalenders zijn, zette ik de leukste voor je op een rijtje!


Benefit Candy-Coated CountdownSephora ($99)
Oh dear, hoe geweldig zou het zijn om deze voor Kerst te krijgen? 24 prachtige producten van Benefit zitten in deze kalender. Van een aantal bestsellers in trialsize, tot de leukste accessoires van Benefit. All I want for Christmas.. is this!


Ciate Mini Mani ManorAsos (€69,67) ♥ Sephora ($60)
Ook nagellakliefhebbers kunnen hun hart ophalen deze Kerst, want ook Ciaté komt weer met een adventskalender. Wat een prachtige kalender dit keer!


No7 Beauty CalendarBoots (£35)
Het populaire Engelse drogisterijmerk Boots komt dit jaar ook met een adventskalender. De inhoud heeft een waarde van maar liefst £135!


W7 Cosmetics Advent KalenderBeauty88 (€31,95) (NL webshop!)
Ben je fan van het merk W7? Goed nieuws, ook zij hebben dit jaar een mooie adventskalender! Op de achterkant staat de gehele inhoud afgebeeld, dus niet omdraaien als je het een verrassing wilt houden :wink:


L’Occitane – vanaf 3 november te koop op uk.loccitane.com (£45)
Helaas kan ik nog niet veel informatie vinden over deze kalender, maar hij zal in ieder geval vanaf 3 november te koop zijn in de Engelse webshop. Ik hoop dat hij ook nog naar Nederland komt!


The Best Of The Body Shop® advent kalenderThe Body Shop (€69,00)
Ik vertelde het vorige week al, maar ook The Body Shop heeft dit jaar weer een geweldige adventskalender! 24 mooie producten, van nieuwe producten tot oudere bestsellers. Deze wil ik zo graag hebben!


Lush 12 Days of ChristmasLush (€87,95)
Last but not least, de 12-delige adventskalender van Lush. Vol met mooie limited producten, maar ook een paar bestsellers uit het vaste assortiment. Alles om relaxed af te tellen naar de drukke, maar oh zo gezellige feestdagen. Lees mijn review over 12 Days of Christmas hier.

Als je mocht kiezen, voor welke zou jij gaan?

16 Responses to De leukste adventskalenders van 2014

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker