Tekstgrootte: groter / kleiner


*kwijl, kwijl…*

Ik kan er uren naar kijken.. foto’s van de mooiste, grootste en leukste inloopkasten. We weten dat celebrities zoals Mariah Carey, Christina Aguilera, Nicky Hilton en Eva Longoria allemaal een inloopkast bezitten. En dan kan ik maar één ding zeggen… “IK WIL OOK!!” Nou had ik zelf thuis een “inloopkamer”, gewoon een klein kamertje waar een kledingrek, een grote passpiegel en schoenenrekken. Ook had ik shawls, jassen enzovoorts aan de muur hangen. Maar dat haalde het toch lang niet bij deze walk in closets! Vandaar een ode aan de mooiste inloopkasten (en opbergsystemen).. kwijl kijk je ook mee? ;)

Inloopkasten van celebrities!


Mariah Carey


Eva Longoria


Jamie-Lynn Sigler


Kimora Lee Simmons


Maria Menounos


Nicky Hilton


Paula Abdul


Christina Aguilera


Jessica Alba

Inloopkasten om bij weg te kwijlen..


Word jij ook al zo hebberig? :blank: Man oh man, I do! Welke inloopkast(en) vind jij het mooiste? Laat het me weten in de reacties!

15 Responses to De mooiste inloopkasten & die van celebrities!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker