Tekstgrootte: groter / kleiner

Een paar dagen terug besloot ik even lekker los te gaan op eBay en het één en ander te bestellen. Gewoon, omdat het kan! Ik zat een beetje m’n watchlist te bekijken en besloot dat er veel te veel op stond. Wat doe je dan? Dingen van de lijst verwijderen kopen!

Die lipstick houder is zó handig! Ik heb er 2, maar ik had er nog eentje nodig voor de rest van m’n lipsticks. (Ja ik heb er teveel) :spin: Ik heb ze naast elkaar staan, dat vind ik het meest overzichtelijke. Wat vind je van het iPhone hoesje trouwens? Hij is gaaf hé? :D En ik kan niet wachten tot ik de nagellakken binnen heb!

Heb jij laatst nog iets gekocht op eBay?

37 Responses to eBay shoplog Juni

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker