Tekstgrootte: groter / kleiner


Eén van de mooiere kledingstukken die er bestaan, is toch wel de avondjurk. Chique, sierlijk en elegant, waar zelfs een zwerver zich nog mooi in voelt. Elke vrouw zou er eigenlijk eentje in haar kast moeten hebben! En dat hoeft écht niet duur te zijn. Ik ging voor jou op zoek naar de mooiste avondjurken, speciaal bij Bonprix.


Tegenwoordig hoef je niet speciaal naar een chique gelegenheid om een avondjurk te dragen. Kijk maar eens naar de dames uit de serie Pretty Little Liars! Die dragen zulke leuke jurkjes gewoon overdag. Als je zo’n jurk niet combineert met een dure Swarovski-ketting, een gouden clutch en hoge pumps, dan kun je hem makkelijk overdag aantrekken. Of wat dacht je tijdens een feestje, of stappen? De jurken zijn er in ieder geval in elke lengte, kleur, en van elk materiaal.

Hierboven zie je mijn favorieten van Bonprix. Het zijn er nogal wat, maar ik had dan ook geen idee dat ze er zoveel leuke hadden! Vooral in het zwart of poederroze vind ik ze leuk. Aan zwart geef ik natuurlijk de voorkeur, omdat die mooi afkleden vaak. Zelf zou ik hem combineren met een panty of legging, en dan ballerina’s of enkellaarsjes eronder. Juist geen hoge pumps, dat vind ik té chique voor mijn smaak. Gecombineerd met een kleine handtas (met zo’n lange, gouden chain!) en wat subtiele sieraden.

De meeste jurken uit de collage zijn niet duurder dan 50 euro. Dat maakt het nog eens leuk om er eentje aan te schaffen! Ik ben erg benieuwd of jullie wel eens een avondjurk dragen? En zo ja, bij welke gelegenheden?

Welke vind jij het mooiste uit de collage?

2 Responses to Fashion: Korte avondjurken bij Bonprix

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker