Tekstgrootte: groter / kleiner

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Your Look For Less.

Hoewel het op dit moment nog vrij koud is buiten, en er zelfs een laagje sneeuw hier in Den Helder ligt, komt astronomisch gezien de Lente er binnenkort weer aan. Nog 6 weken! Vandaar dat ik jullie alvast in de stemming wil brengen, en dat doe ik vandaag door wat kledingstukken te laten zien uit de webshop Your Look For Less.

Bij de Lente denken we al snel aan leggings, tuniekjes, witte kledingstukken, ballerina’s, blouses, en misschien denk je stiekem al aan jurkjes! Bij Your Look For Less is de Lente/Zomer catalogus 2015 zojuist uit, en er staan een hoop leuke artikelen in! Kom maar op met het zonnetje.

Een groot assortiment artikelen, en alles heeft een zeer fijne prijs. Alle maten zijn er één prijs, en je betaalt gemakkelijk binnen 14 dagen met acceptgiro of Creditcard. Liever op de bank het assortiment bekijken? Vraag dan gratis de catalogus aan!

Ikzelf ben dol op hun t-shirts, ze hebben ze met leuke prints (zie hierboven), maar ook heerlijke basics. Ook hun broeken zijn ideaal voor mijn figuur, ze hebben een hoog taille (ik háát lage jeans! Hallo pinautomaat!) en bevatten vaak elastan, voor een goedpassend en stretchy model. Neem ook eens een kijkje bij de leuke en unieke leggings in de webshop!

Ben je die sneeuw zat? Bestel de Lente dan alvast in huis! Surf nu naar Your Look For Less.

Heb jij al zin in de Lente?

6 Responses to Fashion ♥ Shop de lente bij Your Look For Less

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker