Tekstgrootte: groter / kleiner

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-Frizz Serum. Lekkere mond vol, hé? :mm4:

“De formule zorgt voor soepel haar en een onweerstaanbare glans.”

Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-Frizz Serum
Dit serum is helaas niet budgetproof, hij kost rond de 7 á 8 euro. Toch zal ik hem opnieuw kopen als hij op is, hij is zó fijn! Na het douchen, als m’n haar 5 minuutjes in een handdoek heeft gezeten, doe ik een druppel in m’n handpalm en masseer ik het door m’n haar (niet de hoofdhuid). M’n haar is dan na het föhnen zichtbaar gladder en glanzender, en het klit ook minder.

Waarom is dit mijn favoriet?

  • Hij maakt m’n haar zacht en glad
  • Hij ruikt héééééérlijk!
  • Hij is handig in gebruik
  • M’n haar klit minder en valt fijner
  • M’n haar ruikt nog lang lekker

Ik heb al best veel serums getest, maar deze vind ik (samen met de Biosilk) toch wel één van de fijnste. M’n haar blijft best lang lekker ruiken, iets wat ik zelf ook prettig vindt ;) Veel serums maken m’n haar zwaarder of vet, maar deze absoluut niet. Vandaar dat ik deze heb gekozen als favoriet van de week!

Gebruik jij ook een serum voor je haar?

6 Responses to Favoriet van de week: Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-Frizz Serum

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker