Tekstgrootte: groter / kleiner

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: Hegron Hand & Nail Cream

“Hegron hand- en nagel crème met panthenol en het co-enzym Q10, hydrateert en beschermt de huid. Panthenol en Q10 zorgen voor het versterken van de nagels en gaat veroudering van de huid tegen. Deze crème trekt snel in de huid, maakt de handen zacht en soepel en verstevigt de nagels.”

Hegron Hand & Nail Cream
Luxe naam, maar spotgoedkoop. Deze handcrème ligt in de schappen van Action voor slechts €0,99. En goed dat ‘ie is! :D Ik hoor je denken: alweer een handcrème die je favoriet is? Maar ik verslijt ze momenteel écht, hoor! Bovendien heb ik er een stuk of 7, maar eentje zit in m’n tas, eentje staat in de badkamer, eentje staat bij m’n computer, eentje staat op m’n nachtkastje, eentje neem ik overal mee naar toe.. en dat is die van Hegron.

De verpakking is zo simpel als het maar kan! Wit met zwart, that’s it. Er zit 100ml in, best een ruime inhoud. Wat ik heel belangrijk aan handcrème vind, is de geur én dat of hij snel intrekt. Nou, de geur is echt enorm lekker! Hij ruikt naar luxe kappersproducten, ik kan het niet anders omschrijven. Een beetje als BioSilk, maar dan milder. Heel lekker, echt waar! Ook trekt hij héél snel in, na 20 seconde is het meest al ingetrokken.

Waarom is dit mijn favoriet?

  • Hij trekt héél snel in
  • Maakt m’n handen direct zacht
  • Ruikt goddelijk
  • Is hartstikke budgetproof
  • Verzacht je huid, versterkt je nagels
  • Anti-age.. altijd fijn!

Ik heb deze handcrème ongeveer een maand geleden gekocht, en hij is al aardig aan het opraken. Ik moet snel nog wat backups in huis halen! Ik had nooit gedacht dat deze handcrème zo fijn zou zijn. Ik heb meerdere producten van Hegron (zoals de amandelscrub – OMG die geur is echt asghjdgs verrukkelijk) en het merk bevalt me zó goed! :D Als je bij Action bent, raad ik je aan om zeker even te snuffelen bij Hegron producten. Erg betaalbaar en verrassend goed!

Wist jij dat dit zo’n topper was?

17 Responses to Favoriet van de week: Hegron Hand & Nail Cream

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker