Tekstgrootte: groter / kleiner

Elke week laat ik jullie een favoriet product van mij zien. Dat kan make-up zijn, een kleur nagellak of huidverzorging. Ik laat jullie wat foto’s zien en een korte review, en natuurlijk laat ik jullie weten waarom dit een favoriet is!

Deze week: Kruidvat Calendula crème

“Kruidvat Calendula Crème, voor alle huidtypen, helpt het herstellend vermogen van de huid te bevorderen. Deze crème met Calendula extract is dus bijzonder geschikt voor het gebruik op een ruwe, schrale huid en ook voor kloofjes. Daarnaast helpt Aloë Vera de huid te hydrateren en te verzachten. Gebruiksaanwijzing: Twee maal per dag aanbrengen op een gereinigde huid.”

Kruidvat Calendula Crème
Ik spotte dit potje Calendula (goudsbloem) crème laatst in de uitverkoophoek van Kruidvat. Hij was van ongeveer €2 afgeprijsd naar €1,02. Dat is geen geld, toch! Ik ben constant op zoek naar crème’s die mijn extreem droge huid kunnen helpen, vandaar dat ik ‘m ook meteen mee nam. Ik gebruik het nu zo’n twee weken en kan al niet meer zonder! De geur is zacht en lekker (ruikt naar rozenwater), hij trekt heel snel in de huid en maakt m’n huid ook meteen zacht.

De ingrediëntenlijst vind ik helaas een minpuntje. ‘Calendula officinalis flower extract’ staat ergens halverwege, en er zit ook parfum in.

Waarom is dit mijn favoriet?

  • Fijne structuur
  • Budgetproof
  • Trekt heel snel in
  • Heerlijke geur
  • Maakt m’n huid direct zacht

Dit potje staat op m’n nachtkastje, elke avond voordat ik ga slapen smeer ik m’n onderbenen ermee in. Ik merk nog geen verschil na een week trouw smeren, misschien komt dat nog, of misschien moet ik vaker smeren, maar ik verwacht sowieso geen miracles. Het is gewoon een heel fijne crème met een erg prettige en aangename geur, hij is zeer budgetproof én maakt je huid direct zacht. Scorrre! Binnenkort ga ik een paar backups halen, want waarom deze potjes zijn afgeprijsd: geen idee!

Heb jij ervaring met Calendula crème?

12 Responses to Favoriet van de week: Kruidvat Calendula Crème

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker