Tekstgrootte: groter / kleiner


Bron foto: http://fuckyeahmakeup.tumblr.com

Gele nagellak is hip, hipper, hipst! Je ziet ze steeds vaker, van pastel geel tot knalgeel. Zelf kocht ik er eentje van Essence vorige week, in de kleur ’51 Mellow Yellow’. Een lief, geel kleurtje wat me deed denken aan pasgeboren kuikentjes. Ik ging voor jullie op zoek naar verschillende gele nagellakjes!

Eerst even een korte review van mijn Essence nagellak. Dit schattige kleurtje kostte mij slechts € 1,29. Het lakje is zoals de naam al beloofd, quick drying! Wel vind ik het jammer dat de nagellak na een ruime dag al chipt, maar voor de prijs verwachtte ik ook niet dat ‘ie heel lang zou blijven zitten. Verder lakt het kwastje erg fijn en krijg je geen strepen in je nagellak!

Maar niet alleen Essence merkte deze trend op, ook andere nagellak merken kwamen met een gele nagellak in hun collectie.

OPI Brights, ‘Need Sunglasses?’

Catrice, ‘Bye Bye Birdy!’

Essence, ‘Mellow Yellow’

China Glaze, ‘Yellow Polka Dot Bikini’

Chanel, ‘Mimosa’

Essie, ‘Shorty Pants’

GOSH, ‘Yellow Doll’

H&M, ‘Going Banana’

Wat vinden jullie van dit vrolijke kleurtje op je nagels?

[five-star-rating]

16 Responses to Gele nagellak + Essence ‘Mellow Yellow’ review

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow

Klik hier voor een lijst met andere dierproefvrije bloggers.
Kies een ander thema
Categorieën
Advertentie
BlogSociety