Tekstgrootte: groter / kleiner

De feestdagen zijn voorbij en waarschijnlijk loop je nog rond met een restje glitternagellak op je nagels. Heel leuk, al die glitters op je nagels, maar hoe krijg je dat er nou af zonder jezelf een ongeluk te boenen? Of draag je zelfs helemaal geen glitter nagellak meer hierdoor? STAHP! Het is heel simpel om te verwijderen! Met deze tip zorg je ervoor dat je nagels binnen 5 minuten glittervrij zijn! En het enige wat je nodig hebt zijn wattenschijfjes, wat aluminiumfolie en nagellakremover.

Dit heb je dus nodig!

  • Nagellakremover
  • Wattenschijfjes (één per nagel)
  • Aluminiumfolie, in reepjes geknipt of gescheurd, eentje per nagel

Leg de spullen klaar. Wat je nu gaat doen, is het wattenschijfje goed nat maken met nagellakremover. Dit hoeft niet doordrenkt! Zolang er genoeg nagellakremover op het wattenschijfje zit, is het goed. Nu vouw je het wattenschijfje (met de natte plek op je nagel, duh) over je vingernagel heen.

Vervolgens vouw je een stukje aluminiumfolie om het wattenschijfje heen. Knijp er goed in, zodat het strak in je vinger heen zitten. Dit laat je 5 minuten zitten!

Tadaaa! :yay: Je glitternagellak is (voor het meeste gedeelte) verwijderd. De restjes die nog op je nagel zitten, zijn week en dus makkelijk eraf te halen met een gewoon wattenschijfje met nagellakremover. Makkelijk, toch? Deze tip is al best oud en dus waarschijnlijk al bekend voor velen, maar mocht je je nog rot boenen, dan hoop ik dat deze tip het wat makkelijker voor je maakt.

En heb je aluminiumfolie over, en katten rondlopen? 1+1=2! Schone nagels én blije katten, wat wil je nog meer.

15 Responses to Glitternagellak verwijderen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker