Tekstgrootte: groter / kleiner

Hooooi! Ik ben weer terug, na een paar maanden niet geblogd te hebben. Het ging niet echt superlekker met me, maar momenteel gaat alles weer de goede kant op en zit ik weer goed in m’n vel! Ik heb ook lang nagedacht over wat ik wilde met m’n blog, wat m’n interesse in make-up is sinds een paar maanden verdwenen. Ik heb werkelijk geen idee hoe dat komt! Ik weet wel dat ik vrijwel geen make-up meer draag sinds ik onder de zonnebank ga en *eindelijk* een kleurtje in m’n gezicht heb. Afijn, misschien groeit het nog terug, we zullen zien. :3

De laatste weken ben ik erg veel bezig met koopjes, interieur en eBay. Ik wil dan ook wat meer gaan bloggen over deze onderwerpen. Minder beauty inderdaad, dus ik begrijp dat ik met deze beslissing bezoekers zal verliezen, maar hopelijk krijg ik er ook weer nieuwe bezoekers bij. Al hoop ik natuurlijk dat ik elke bezoeker blijf behouden, maar helaas is dat niet altijd te realiseren.

Ik ben erg benieuwd naar wat de toekomst brengt, over wat ik uiteindelijk wil gaan bloggen, hoevaak ik weer wil gaan bloggen, maar dat is nog allemaal even afwachten. Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in!!

27 Responses to Guess who’s back?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker