Tekstgrootte: groter / kleiner

Hello Kitty make-up, ik ben er altijd wel voor te porren. Zo heb ik al een aantal neppe MAC Hello Kitty make-up producten gescoord op eBay, zo dus ook deze Hello Kitty blush. Blush is iets wat ik vaak draag, ik kan tegenwoordig niet meer zonder. Dus je begrijpt wel, toen ik deze te koop zag staan moest ik hem hebben!

En ik scoorde hem, voor $ 5,50 en zonder verzendkosten, bij deze verkoper. Na een ruime week kreeg ik de blush binnen, stevig verpakt. Benieuwd wat ik ervan vind, lees dan snel verder!

Deze fake MAC Hello Kitty blush zit in een kartonnen doosje met fancy MAC opdruk, je zou dus haast denken dat ‘ie echt is. Echter is dat niet geval voor $ 5,50 dus laat je niet misleiden. Als je de blush uit het doosje haalt zie je dat het een stevig, rond doosje is met doorzichtige bovenkant, zo zie je meteen welke kleur blush je te pakken hebt. Er zit nog een print van Hello Kitty overheen, maar dat is natuurlijk extra cute!

Als je het doosje openmaakt kom je meteen bij de pan, met een inhoud van 7,5 gram aan blush. Het klepje met de blush erin kun je omhoog doen, er zit dan aan de onderkant een spiegeltje en een kwastje. Het kwastje is klein maar breed, en geschikt om de blush mooi mee aan te brengen. Jammer is wel dat er meteen een lading haren van los komt, maar als de losse haren eruit zijn, heb je een prima kwastje.

De geur van de blush is echter wel een minpunt, namelijk enorm goedkope kindermake-up. Denk kinderoogschaduw, zeg maar. Het valt direct op, maar stoort me verder niet. Ik smeer blush toch over het algemeen niet onder m’n neus.

De pigmentatie is prima in orde; ondanks dat het niet héél goed te zien is op de foto’s, geeft hij toch voldoende af. De structuur is ietwat korrelig, maar alleen als je het met je vingers aanbrengt (bijvoorbeeld met swatchen). Met het bijgeleverde kwastje brengt hij perfect aan! Even lachen, het kwastje van de zijkant van je neus riching je oren brengen, en voila! Je blush is snel en mooi aangebracht. Kortom, een perfecte blush voor onderweg. Het spiegeltje is alleen iets te klein, maar echt meer ruimte daarvoor zullen ze ook niet hebben gehad, dus het is te doen.

Disclaimer: Dit merk test op dieren en/of verkoopt in China. Tijdens het schrijven en publiceren van dit artikel, was ik daar nog niet mee bezig. Sinds oktober 2016 (klik voor uitleg) heb ik besloten alleen nog maar over dierproefvrije merken te schrijven. Ik heb besloten om de artikels -over merken die wél op dieren testen- te laten staan. Niet alleen omdat ik anders heel veel tijd, moeite en geld weggooi, maar vooral omdat ze voor veel mensen nog nuttig en informatief kunnen zijn. Mensen die deze merken wel gebruiken, bijvoorbeeld. Dat respecteer ik volkomen, en daarom blijft dit artikel gewoon online staan.

Wat vinden jullie van deze schattige blush?

21 Responses to Review: Hello Kitty blush

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker