Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik ben gek van Hello Kitty, dat weten jullie. En ik ben niet de enige! Je hebt Hello Kitty fans en je hebt obsessieve Hello Kitty fans. Dat blijkt wel door bepaalde interieurs van huizen, namelijk van top tot teen kelder tot dak gevuld met Hello Kitty! Het is wel erg cute moet ik toegeven, maar ik denk ook dat ik gek zou worden na één week.. wat jullie? Gaat te furrr.

Kijk je mee naar de Hello Kitty interieurs?

Bron foto’s: Tumblr en We Heart It

Zouden jullie in zo’n schattig huis of schattige kamer kunnen leven?

25 Responses to Hello Kitty interieur

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker