Tekstgrootte: groter / kleiner


bron

Al die potjes, al die kleurtjes, al die merken! Je nagellakverzameling is toch wel een mooi iets, vind ik. Maar hoe berg je al die potjes nagellak op? Wat is de handigste manier, en wat is de mooiste manier? In dit artikel laat ik jullie wat inspiratie foto’s zien, geef ik wat ideetjes en tips en jullie kunnen natuurlijk jouw ultieme opbergtip delen!


bron


bron


bron


bron


geen bron gevonden


bron

Aan de muur
Nagellak kun je heel mooi opbergen aan de muur. Alles staat uitgestald, en je kunt ze op kleur, merk of grootte zetten. Je ziet in één opslag wat je hebt! Nagellakrekken kun je bij diverse winkels kopen, zoals Enchantra, Nailpolish Fashion of eBay (zoek op ‘nail polish rack’ of ‘nail polish organizer’). Nagellakrekken zijn vrij prijzig, dus zelfmaken is ook altijd een optie. Misschien heb je wel een handige vader, die nog wat hout in de schuur heeft liggen?

Een andere tip is kruidenrekjes! Bij Lidl hadden ze er een paar jaar geleden eentje liggen. Hij kostte iets van 12 euro, de potjes kruiden heb ik eruit gehaald en het kruidenrekje heb ik gevuld met nagellak. Er passen niet zoveel nagellak in, maar voor een bepaald merk (of kleur) is het altijd een leuk idee. Je kunt eventueel de rekjes verven. Diverse grootte’s, kleuren en styles maken het geheel erg leuk om aan de muur te hangen!

Een minpunt aan rekken aan de muur hebben hangen, is dat de zon er op kan schijnen. Verkleuring! Ik had het ook heel lang, maar ik merkte dat sommige nagellak begon te verkleuren of waterig werden. Zo zonde! Sindsdien heb ik ze dus in doosjes gedaan. :(

HOE MOOI IS HET:
HOE HANDIG IS HET:
IS HET GOEDKOOP:
BLIJFT DE NAGELLAK MOOI:


bron


bron


bron


geen bron gevonden

In een glazen pot of vaas
Je kunt je nagellak ook opbergen in een grote, glazen vaas. Veel winkels verkopen deze, van Action tot Blokker. Nadeel is dat het niet erg handig is, als je het nét het onderste lakje in de vaas moet hebben. Maar leuk staat het wel! Hoe diep de vaas of kom is, kun je zelf uitzoeken. Leg natuurlijk wel de nagellakken voorzichtig erin, want al dat glas = snel breekbaar!

Natuurlijk kun je elke kom, glas of vaas pimpen. Doe er eens een schattig, gekleurd lintje om heen! Of koop lettersjablonen en spuit of verf de tekst Nailpolish of Nagellak erop. Je kunt diverse potten neerzetten naast elkaar, met in elke pot een ander nagellakmerk of kleurtje! Een matchend lintje om de hals en je bent klaar.

HOE MOOI IS HET:
HOE HANDIG IS HET:
IS HET GOEDKOOP:
BLIJFT DE NAGELLAK MOOI:


geen bron gevonden


bron


bron

Op een dienblad of schaal
Een simpele manier van opbergen is om je nagellak op een dienblad of schaal te zetten. Dit is iets wat je vaak wel in huis hebt, zo niet: in de winkel hebben ze allerlei soorten, maten, vormen en kleuren! Het is makkelijk te verplaatsen, en je kunt groepjes van kleur maken, of alles op merk zetten. Of maak een dienblad/schaal met je favoriete lakjes! Als decoratie kun je wat versiersels op het dienblad/schaal strooien.

HOE MOOI IS HET:
HOE HANDIG IS HET:
IS HET GOEDKOOP:
BLIJFT DE NAGELLAK MOOI:


bron


bron


bron


bron


bron

Op een etagère
Ik ben gek op etagères! Zelf leg ik ringen erop, maar nagellak kun je er ook goed op kwijt. Je hebt verschillende etagères, van hoog tot laag, van wit tot gekleurd, van glazen tot houten. Kijk eens rond in het tuincentrum, daar hebben ze veel leuke! En hoe groter, hoe meer nagellak je erop kwijt kunt. Het bespaart ook nog eens ruimte!

Zet je mooiste nagellakken op de etagère, en leg er een bloem bij. Of zet de etagère op een tafeltje. Genoeg ideeën!

HOE MOOI IS HET:
HOE HANDIG IS HET:
IS HET GOEDKOOP:
BLIJFT DE NAGELLAK MOOI:


bron


bron


geen bron gevonden


bron


bron

In dozen of bakken
De meest gebruikte manier, denk ik! Nagellak opbergen in een schoenendoos, lege Beautyboxen, kistjes, manden, noem het maar op. Dit is de manier waarop ik het zelf ook heb. Het is de minst mooie manier, maar ook de meest veilige manier voor je nagellak. Je kunt ervoor kiezen om de doos af te sluiten, of de deksel eraf te laten. Op die manier kun je nagellak van een bepaald merk (zoals Catrice) op z’n kop zetten, zodat je sneller de kleur herkent. Dozen kun je stapelen, dus het is ook erg ruimtebesparend.

HOE MOOI IS HET:
HOE HANDIG IS HET:
IS HET GOEDKOOP:
BLIJFT DE NAGELLAK MOOI:


bron


bron


bron


bron


bron


geen bron gevonden

Overige manieren
Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren op je nagellak op te bergen. Hierboven zie je een deur organizer, een opbergsysteem wat je aan je deur bevestigt, en allerlei vakjes bevat. Erg ruimtebesparend! Ook kun je enkele lakjes in vintage kopjes doen. Op Internet en Youtube vind je heel veel DIY’s en tutorials over hoe je zelf nagellakrekken kan maken, of andere leuke opbergmethodes. Absoluut de moeite waard om een keertje te doen!

Vaak is het een kwestie van creatief denken: waar kan ik mijn nagellak kwijt? Waarop of waarin kan ik het neerzetten? Wil je je nagellak in zicht, of juist uit zicht? Ik hoop dat deze tips en inspiratie foto’s je helpen om een mooie en handige manier van opbergen te vinden. Ik ben ook erg benieuwd hoe jullie momenteel je nagellak hebben staan! Laat het weten in de comments.

28 Responses to How to: nagellak opbergen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker