Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik heb wel een half uur naar m’n toetsenbord gestaard alvorens dit te typen. Ik heb vijf weken niet geblogd. Watskeburt, vraag je je af? Depressie happened. Instorten happened. Mezelf terugvinden happened. En drie crematies de afgelopen tijd, waarvan twee mij zéér dierbaar waren. Alles werd me teveel. En tot overmaat van ramp werd Pokemon Go ook nog m’n nieuwe verslaving :tongue:

Zonder dollen, inmiddels heb ik alles weer op de rit en voel ik me stukken beter. Ik keek er erg tegen op om het bloggen weer op te pakken – een overvolle mailbox, samenwerkingen die ik nog moet voltooien, producten die nog gereviewd moeten worden. Een hele lijst met taken dus, waar ik als een berg tegen op keek. Maar toch ga ik voorzichtig aan weer proberen te bloggen. Ik begin rustig, allereerst het Action must haves artikel aankomende woensdag. En verder.. wie weet!

It’s good to be back. Bedankt voor het lezen :heart2:

10 Responses to Ik ben terug!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker