Tekstgrootte: groter / kleiner

Nou ja, bijna dan. Op het moment dat je dit leest, sta ik nog op Schiphol. Klaar om te vertrekken naar Mexico, samen met m’n vriend. Om precies te zijn gaan we naar Yucatán, naar Riviera Maya. We verblijven in een resort wat aan de Caribische Zee ligt, maar ook grenst aan een jungle. Kortom, neusberen en wasberen die daar rustig rondhuppelen op het resort. Ideaal voor een dierenliefhebber als ik!

Onze vlucht gaat om 07:50, dat betekent dat we om 05:00 op Schiphol moesten zijn. We moesten dus net om 03:00 opstaan! Na een vlucht van 14 uur, waarbij we nog heel even landen in Cuba, komen we om 14:10 lokale tijd in Mexico aan. Op dat moment is het in Nederland, én in ons hoofd, zo’n 21:00 ‘s avonds. Wanneer we dus bijna naar bed willen gaan, moeten we nog een hele dag.. *slik*

De terugreis wordt ook leuk, dan vliegen we om 15:10 (Mexicaanse tijd) naar huis. We horen dan rond 00:00 Nederlandse tijd aan te komen in Nederland, maar dan is het 08:30! Dan sla je dus gewoon eventjes 8 uur over in de tijd. Hoi, jetlag!

We verblijven 10 nachten, 3 oktober zijn we terug. Bram mag lekker bij m’n ouders logeren, en een vriendin van me verblijft in ons huis om voor de katten en de hamster te zorgen.

Ik heb er zooo’n zin in, ik knap bijna van enthousiasme! :shock: De komende dagen zullen er wat artikels online staan, ik heb alleen helaas niet voor de hele vakantie vooruit kunnen schrijven. Ik zal uiteraard, als ik terug ben, een vakantie artikel schrijven met veel foto’s! Tot in oktober iedereen! :heart3:

8 Responses to Ik zit in Mexico!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker