Tekstgrootte: groter / kleiner

High heels, ik hou ervan! Mooi, vrouwelijk en toch stoer. Want je moet er maar op kunnen lopen! Als ik op Tumblr rond zit te snuffelen, kom ik wel eens prachtige foto’s tegen van hoge hakken. Te mooi om niet te delen, vind ik dan! In deze post laat ik jullie fijne inspiratie foto’s zien van een model waar ik zelf gék op ben: zwarte enkellaarsjes. Kwijlen maar!

Welke vind jij het mooiste? En heb je zelf ook black ankleboots?

8 Responses to Inspiratie ♥ Black ankleboots

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker