Tekstgrootte: groter / kleiner

Je houdt ervan of je haat ze: de Lita’s van schoenontwerper Jeffrey Campbell. Ik houd van ze in ieder geval! Noem ze lomp, maar ik vind ze stoer. Een hoop winkels hebben de hype van dit model opgepikt en het model nagemaakt, zoals Primark, maar ook eBay kom je veel nepperds tegen. Niet zo gek, want de echte kosten (bij Nelly.com bv.) rond de € 179,95. :S Het model bestaat uit veel kleuren en patronen, van diverse kleurtjes tot de Amerikaanse vlag. Met óf zonder spikes. Met standaard hak of met wedge hak. Zucht, ik ben verliefd! :)

Kunnen we jou ooit betrappen met Lita’s aan je voeten?

15 Responses to Inspiratie ♥ Lita’s

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker