Tekstgrootte: groter / kleiner

Studs en spikes, ze zijn nu op hun hotst! Bijna elk hip modemerk heeft wel een item in hun collectie met studs of spikes erop. Het geeft een stoer tintje aan je outfit en is meteen een fashionable toevoeging. Op eBay kun je zakjes studs/spikes bestellen waarmee je je kleding kunt pimpen. Wat dacht je van de achterkant van je kale pumps, op een handtas, op de kraag van je blouse, op saaie stoffen sneakers of op de schouders van je oversized sweater? In deze post laat ik jullie lekker veel inspiratie posts zien, en ook show ik jullie een collage van de leukste items met studs en spikes momenteel in de (online) winkels. Enjoy!

Genoeg inspiratie opgedaan? Dan heb ik hier een collage voor je met gave items, voorzien met studs of spikes! Nummer 1, 6, 9 en 10 zijn écht mijn favorieten! Mocht je trouwens niet zoveel geld hebben, kun je altijd zelf studs en spikes op je kleding of accessoires monteren. Klik hier voor 100 gouden studs op eBay, te koop voor €1,99 zonder verzendkosten. Ik heb in ieder geval al een zakje besteld! ^_^

Hebben jullie iets in je kledingkast hangen met studs of spikes? Wat vind je van deze trend?

11 Responses to Inspiratie: Studs ‘n Spikes

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker