Tekstgrootte: groter / kleiner

Als regelmatige bezoeker van Oh Fashion kan je hier terecht voor alle make-up tips die je je maar kan wensen. Vandaag een klein uitstapje naar juwelen en dan niet zomaar ringen, kettingen en oorbellen van de plaatselijke juwelier die uitverkoop houdt. Het zijn juwelen waar je vrij diep voor in de buidel moet tasten, maar dromen mag altijd toch? :wink:

Het gaat over Jason Arasheben, beter bekend onder zijn bijnaam Jason of Beverly Hills. Het is de beroemdste juwelenmaker van Amerika en als je ook maar iets voorstelt dan heb je minimaal één stuk uit zijn collectie. Als je op de instagram van Jason of Beverly Hills kijkt weet je gelijk waarom: hij maakt hele excentrieke juwelen die helemaal volgestopt zijn met diamanten, goud en zwarte robijnen. Hoe excentriek? Check onderstaande Indian Cobra ring die je om vier vingers tegelijk doet.

Klik voor de rest van het artikel.


Niets teveel gezegd toch? Jason gebruikt zelfs de hashtag #NotYourGrandmothersJewels voor de ring. Wie deze ring wel kunnen gaan dragen zijn Kate Perry, Jennifer Lopez, Mariah Carry, Jessica Alba en Kim Kardashian. Of bekijk deze ring van Nicki Minaj, die overigens wel wat make-up advies kan gebruiken. Zij zijn allemaal vaste klant bij Jason of Beverly Hills en laten alles ook natuurlijk speciaal voor hen maken. Prijzen zijn lastig vast te stellen en staan ook niet op de website, maar om een idee te geven: om alleen al zijn atelier in Los Angeles te mogen bezoeken moet je honderd duizend dollar borg overmaken.
 


 
De nog geen veertig jaar oude Jason wordt ook gevraagd om sportprijzen te maken voor de grootste sporten die er zijn. Nadat de L.A. Lakers basketbalkampioen waren geworden verzorgde hij de Champions Rings voor de spelers. De grootste sportprijs die ooit werd uitgekeerd aan één persoon bedroeg ruim 18 miljoen dollar: het was een charity pokertoernooi van Guy Laliberté, de bedenker van Cirque de Soleil. Men moest 1 miljoen dollar betalen om mee te kunnen doen en naast de geldprijs kreeg de winnaar Antonio Esfandiari ook een WSOP bracelet uiteraard gemaakt door Jason of Beverly Hills. Inderdaad: je kan bijna meer geld met pokeren verdienen dan met voetbal en tennis, er zijn ook aardig wat sporters die na hun carrière gaan pokeren. Rafa Nadal, Ronaldo en onze eigen Fatima Moreira de Melo hebben zelfs een sponsorcontract bij PokerStars. Fatima verdient haar geld tegenwoordig helemaal met pokeren.

Je vraagt je af hoe Jason Arasheben erbij komt om zulke excentrieke juwelen te maken. Als kind zat Jason al te rommelen in het juwelenkistje van zijn moeder en hij vond het maar saai. Dat kwam volgens hem omdat de industrie gerund werd door 85-jarige juwelenmakers. Hij nam zich voor om daar verandering in te brengen. “I wanted to make things people were scared to make, like a syringe ring,” zo zei hij na de opening van een nieuwe winkel in Las Vegas. Als jij denkt: daar kunnen geen diamanten op: dan gaan er dus heel veel diamanten op. Die winkel kan je overigens wel gewoon bezoeken: het zit in The Cosmopolitan aan de beroemde Strip in de gokstad.

Wil jij je vergapen aan nog meer creaties? Ga naar zijn instagram en zie foto’s met Madonna, maar ook voetballers van Chelsea, Justin Bieber en wie je maar kan verzinnen. Wat is volgens jou de mooiste creatie?

3 Responses to Jason of Beverly Hills: excentrieker worden juwelen niet

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker