Tekstgrootte: groter / kleiner


Mijn nieuwe thema/kleurenschema: Green Summer.

Hey allemaal! :spin: Weten jullie nog dat je van thema’s kon switchen op de site? Ik had altijd een stuk of 8 thema’s waaruit je dan kon kiezen. Veel waren met Hello Kitty of waren roze, maar goed :$ Sinds ik een Artisteer 4 thema erbij kreeg, botste dat met de oudere thema’s. Ik moest dus helaas de plugin die het thema’s switchten mogelijk maakte, uitschakelen.

Maar! Ik heb de oude thema’s eruit gegooid, en ben nu bezig met (alleen nog maar) Artisteer 4 thema’s te maken. (Artisteer is een geniaal progamma waarmee je zelf WordPress thema’s kunt maken, trouwens) Ik heb de Theme Switch plugin weer ingeschakeld, en jullie kunnen op dit moment uit twee thema’s kiezen. Het standaard thema is Pink Simplicity, dit is een vrij roze thema. Omdat niet iedereen zo dol is op roze als ik, heb ik er ander kleurenschema bij gedaan. Het thema is exact hetzelfde, alleen de kleuren zijn anders.


Links, in de sidebar, kun je uit andere thema’s kiezen!

Foto’s die de sidebar overlappen
Ik kreeg trouwens van sommige mensen te horen dat foto’s in een artikel de rechter sidebar overlapte. Dit komt doordat sommige van jullie een kleinere schermresolutie dan ik hebben! Voorheen viel er dan een deel van de foto weg, maar sinds Artisteer 4 overlappen de foto’s gewoon de sidebar. M’n vriend heeft dit handmatig aangepast, zodat de foto’s de sidebar niet meer overlappen, maar er een weer stukje wegvalt. Natuurlijk niet de beste oplossing, maar ik weet eventjes niet wat ik hieraan kan doen! :( Mijn schermresolutie is 1440 x 900, daarop is de layout ook aangepast. Iemand tips?

Yay, dit probleem is opgelost dankzij Mariska :yay:

Vinden jullie leuk als ik meer kleurenschema’s maak? Ik weet niet of ik geheel nieuwe thema’s ga maken zoals eerst, ik denk dat ik gewoon diverse kleurenschema’s voor jullie maak, waaruit je dan kan kiezen. Ik ga trouwens ook bezig met headerlogo’s te maken, want alleen de tekst ‘Oh Fashion’ is erg saai, natuurlijk.. ;)

10 Responses to Je kunt weer andere thema’s selecteren!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker