Tekstgrootte: groter / kleiner

Vorige week heb ik mijn gloednieuwe iPhone 6 laten vallen. Op de straattegels. Gevolg: het scherm was he-le-maal gebarsten. Ik had hem pas drie weken. Inmiddels is hij net terug van reparatie, maar sindsdien besef ik maar al te goed hoe belangrijk bescherming is voor onze telefoons. Ik had er een hoesje van eBay om heen zitten, maar die had ik meer gekocht omdat hij schattig was, dan echt praktisch en beschermend. Blijkt maar weer. Vandaag laat ik je kennismaken met een GSM webshop die een groot assortiment telefoonhoesjes heeft. Kijk maar mee!

Telefoonhoesjes, opladers, onderdelen, accessoires, carkits, gereedschap, screen protectors, en nog véél meer – voor ieder toestel vind je ze hier. Of je nu een iPhone hebt, een Samsung, HTC, of zelfs Blackberry! De kans is groot dat ze hier hebben wat jij zoekt voor je toestel. Je navigeert via het menu bovenin gemakkelijk naar jouw merk telefoon, en vervolgens kun je kiezen welk type toestel je hebt. Nu kun je kiezen wat je precies wilt hebben. Laten we eens kijken naar de Apple iPhone 6 hoesjes!

Nu ik dus mijn geliefde iPhone al eens heb laten vallen, hoor ik van mensen om mij heen dat een Otterbox een goede oplossing is voor mij(n lompheid). Een Otterbox is een merk telefoonhoesjes, die gespecialiseerd zijn in robuuste cases voor smartphones, iPod’s en PDA’s. Ze zijn bestand tegen water, stof en stoten. Klinkt als iets voor mij! GSMpunt heeft ook dit merk in hun assortiment, dit merk kun je in het linkermenu aanvinken. Ook kun je in datzelfde menu een kleur, prijs, type hoesje, merk en materiaal selecteren.

Op zoek naar de leukste en meest betaalbare telefoonhoesjes dus? Voor zowel alle Apple toestellen als bijvoorbeeld de Xcover 3 hoesjes? Neem even een kijkje hier! Ze hebben een groot aanbod, leuke merken, veel keuze, en voor ieder wat wils. En geloof mij.. bescherming is zóóó belangrijk! *knuffelt nogmaals met iPhone*

4 Responses to Let’s Shop: GSMpunt.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker