Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik heb Pinterest weer ontdekt, hoor! Ik kwam er terecht nadat ik zocht op leuke lettertypes en bleef er meteen weer een half uur hangen. Vooral de DIY’s vind ik leuk om te zien, er zitten veel ideeën voor in het huis en qua beauty bij. Precies de dingen die ik leuk vindt! Natuurlijk kon ik jullie deze DIY tips niet onthouden, en zocht ik de leukste uit. Ik wil deze week wat DIY’s zelf gaan doen, en daar krijgen jullie natuurlijk nog een artikel over te zien!


bron


bron


bron


bron


bron


bron


bron


bron


geen bronbron


bron


bron


bron


bron


bron

Hoe simpel en geniaal zijn de meeste, hé? Ik kan niet wachten om er een aantal gelijk na te maken. Jullie kunnen binnenkort zeker een aantal artikelen verwachten, want ik zit weer bomvol inspiratie om te gaan DIY’ing. Welke van deze DIY’s vinden jullie te gek? Gaan jullie er iets van namaken?

8 Responses to Leuke Pinterest DIY’s

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow
Dierproefvrij
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — hier plaats ik dagelijks reviews over Lush producten, maar ook andere dierproefvrije en vegan merken en producten!

Kies een ander thema
Categorieën