Tekstgrootte: groter / kleiner

Het dagelijkse leven is zo duur: af en toe baal ik er best een beetje van. Daarom ga ik niet alleen meer op koopjesjacht bij de supermarkt en Action, maar shop ik tegenwoordig ook goedkopere energie.

Ja, je leest het goed. Wie wil er nou niet besparen op energie? Het dagelijkse leven is al zo duur en de kosten van energie kunnen echt de pan uit rijzen. Energie vergelijken is daarom ook iets wat iedereen zou moeten doen. Het kan je namelijk een behoorlijk bedrag schelen per jaar.

UnitedConsumers is een zelfstandige energieleverancier die inspeelt op de behoefte van iedereen, namelijk goedkopere energie. Woon je een gebied waar Nuon de oorspronkelijke leverancier is? Dan kun je via UnitedConsumers rekenen op een korting van 1 cent op de tarieven die Nuon rekent.

Voordat je voor een nieuwe energieleverancier kiest wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent, hoeveel je kunt besparen en welke service het beste bij je past. Met de Energievergelijker van UnitedConsumers weet je binnen een handomdraai wat overstappen voor jou kan betekenen.

Overstappen is overigens heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je bij UnitedConsumers aan te melden. Zij zorgen er dan voor dat je oude leverancier ervan op de hoogte wordt gebracht dat je voortaan bij hen stroom gaat afnemen.
Door over te stappen naar UnitedConsumers is het mogelijk om binnen drie jaar zo’n €340,00 te besparen. En die kan je lekker weer uitgeven aan een weekendje weg. Of mooie schoenen.


(Zoals deze! :inlove: )

4 Responses to Lifestyle || Geld besparen op je energiekosten

  • Wat interessant dat je dit deelt! :) Ik ben er eigenlijk niet zo mee bezig, maar dit is wel fijn om mee te pikken! UnitedConsumers lijkt me erg handig! Wat kan je veel besparen zeg!

  • Ik heb er wel eens van gehoord maar me nog nooit in verdiept, momenteel wonen wij inclusief dus hoef ik er nog niet naar te kijken maar ik ga het onthouden voor later!

  • Toen ik op mijzelf ging wonen in een echt huis en niet in een studentenkamer kreeg ik hier ook mee te maken. Ik heb alles goed vergeleken wat voor mijn verbruik de beste keuze was. Het is echt zo belangrijk en je bespaart er uiteindelijk veel mee. xxx Lucinda

  • Altijd handig om prijzen te vergelijken. Kan al snel een paar 100 euro schelen per jaar, waarmee je dan weer leuke beauty spulletjes kan kopen ^^

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker