Tekstgrootte: groter / kleiner

– geschreven door credit agricole –

Het is altijd fijn om wat hulp te krijgen wanneer je een scooter gaat kopen, aangezien er best het een en ander bij komt kijken. Niet alleen het merk en soort scooter zijn belangrijk, maar ook of deze prettig rijdt, de kosten van aanschaf en de financiering van je aankoop. Wij hebben een aantal tips voor jou verzameld zodat het jouw keuze wat kan vereenvoudigen.

Maak een proefrit met de scooter!
Het is raadzaam om van tevoren een testrit te maken met een scooter. Het is belangrijk dat je weet hoe de scooter rijdt en of jij er prettig bij voelt. Daarbij maakt het niet uit of het een nieuwe of tweedehands scooter is. Je merkt snel genoeg of er slijtage is opgetreden. Daarnaast kun je checken of de remmen goed werken, of alle elektrische onderdelen goed werken en of er niet met de kilometerteller gerommeld is. Uiteraard kun je een scooter ook nog eens extra laten keuren door een dealer.

Wat kost een scooter?
De kosten van een scooter kunnen flink uiteenlopen. Dit heeft te maken met het soort scooter waarvoor je kiest. Zo kun je kiezen voor een snorscooter, een bromscooter of een motorscooter. De prijzen van deze scooters liggen ongeveer tussen de € 1.000,00 en de € 10.000,00. Factoren die de prijs bepalen zijn onder andere het merk van de scooter, het bouwjaar, eventuele accessoires die je aanschaft en de staat van onderhoud bij een tweedehands scooter.

Een scooter kun je het beste kopen bij een erkende dealer, je hebt dan recht op garantie en service. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van je nieuwe aankoop!

Je nieuwe aankoop financieren
Soms heb je niet altijd voldoende geld om je scooter te financieren. Gelukkig kun je ook geld lenen om je favoriete scooter alsnog te kunnen kopen. Er zijn 2 manieren om dit te realiseren:

*Scooterlease: door middel van scooterlease financier jij je aankoop door de vergoeding woon- en werkverkeer die je vanuit je werkgever krijgt. Je hebt niet te maken met fiscale bijtelling en daarnaast kun je er ook buiten je werktijd om gebruik van maken;
*Persoonlijke lening: je kunt ook kiezen voor een persoonlijke lening. Je leent een vast geldbedrag dat je aflost in een aantal termijnen tegen een vaste rente.

Bronnen:
http://www.scooter-zaak.nl
https://www.interbank.nl/geld-lenen/persoonlijke-lening
http://www.onlinescootershop.nl/scooters
http://www.anwb.nl/auto/rijbewijs/brommer-scooter-rijles

Heb jij een scooter?

5 Responses to Lifestyle || Hulp bij het kopen van een scooter

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker