Tekstgrootte: groter / kleiner

Wohoo! Mijn eerste EOTD. Ik moet namelijk toegeven.. ik ben niet zo héél erg goed in het maken van looks. :S Ja, ik vind het hartstikke leuk, en ik ben gek op make-up, hoor.. maar een mooie look maken, dat vind ik zelf toch best nog wel lastig. Maarrr! Toch waag ik me eraan.. en ik ben erg benieuwd van jullie van deze look vinden. :woot:

Dus.. kijken jullie even mee? :smile:

Voor deze look heb ik mijn 88 Nude palette gebruikt.

En dit zijn de kleuren die ik, in deze volgorde, heb gebruikt.

Verder heb ik als eerste oogschaduwbasis gebruikt, en na de oogschaduw (om de look af te maken) mascara, oogpotlood en eyeliner.

Maar als ik zelf kritisch moet zijn, vind ik de oogschaduw wel goed gelukt, alleen de eyeliner ziet er niet uit, en bovendien had ik m’n hele oog moeten omlijnen en niet alleen een streepje. Maarrr, ik ben nog “lerende” :nod: En volgens mij heb ik links meer oogpotlood onder m’n oog dan rechts.. :weird:

Wat vinden jullie van deze look? En van dit artikel? Willen jullie er voortaan er een how-to bij, of alleen foto’s? Laat me weten in de reacties! :love:
[five-star-rating]

18 Responses to LOTD

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker