Tekstgrootte: groter / kleiner

Vandaag een ode aan één van mijn favoriete bruisballen van Lush, namelijk Love Locket. Een reusachtige bruisbal uit de Valentijnsdagcollectie, die maar liefst €10,95 kost. Maar hier kun je dan wel drie keer meedoen, als je hem breekt op het badrand!

Laatst verveelde ik me en besloot ik een ooglook te maken, gebaseerd op een favoriet Lush product van me. Dit keer werd het dus Love Locket!

Hoe vind je hem geworden? Herken je de kleuren (en het hartje)? :wink: Het rode kleurtje onder m’n oog is trouwens dezelfde kleur als de hartjes die in Love Locket zitten! Ik vond het in ieder geval hartstikke leuk om te doen, en laat JOU kiezen welk Lush product ik volgende keer ga nadoen! Dus heb je een idee, barst los in de reacties! :laugh:

7 Responses to Lush inspired look: Love Locket Bath Bomb

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker