Tekstgrootte: groter / kleiner

Make-up scoor ik vaak op eBay. Er zijn nieuwe merken die ik graag wil uittesten, goede aanbiedingen of make-up die je in de winkels niet meer scoort. De afgelopen tijd heb ik een hoop make-up op eBay gekocht, en deze bevielen mij allemaal erg goed. Daarom deel ik ze graag met jullie!

MUST HAVE: 10-delig Blush palette

Dit palette bestaat uit 10 verschillende blushes, die allemaal heel erg gepigmenteerd zijn. Ik had er al eens een review over geschreven, maar de swatches die ik maakte waren erg kruimelig. Toch is dit niet terug te zien bij het aanbrengen, want met een kwast is deze blush gewoon erg mooi. Ik gebruik dit palette elke dag. Er zit een lichtroze blush in, een donkerroze, felroze, oudroze, bruin (voor een healthy glow), peach, roze-rood met gouden shimmer.. noem het maar op. Voor elke look een bijpassende blush! De pans zijn ook best groot, dus je doet er erg lang mee. Ik kan serieus niet meer zonder dit palette.

Dit palette is te koop bij onder andere deze eBay verkoper voor totaal $6,98, wat ruim 5 euro is.

MUST HAVE: 15-delig Concealer palette

Nog een palette wat ik op eBay scoorde is het concealer palette. Dit is een iets kleiner palette dan het blush palette. In dit palette zitten 15 concealers, met onder andere wit (highlighter), groen (voor rode vlekjes en plekjes), lila (tegen donkere kringen) en 13 kleuren concealer, waaronder een gele en de rest is van beige tot donkerbruin. De donkere zijn, als je blank bent, erg handig om te shapen.

Dit palette is te koop bij onder andere deze eBay verkoper voor totaal $5,14, wat ruim 4 euro is.

MUST SEE: NYX make-up verkoper

NYX make-up in grote partijen, niet fake en voor een mooie prijs? YES, PLEASE!! Verkoper foreveryoung425 is onze reddende engel. Al diverse NYX producten heb ik besteld bij deze verkoper, allen kwamen snel binnen. 6 lipsticks van NYX voor 16 dollar totaal, oftewel 13 euro? Klinkt goed, het is nog altijd goedkoper dan in de Nederlandse webshops.

Tot nu toe zijn dit m’n ontdekkingen van make-up producten en verkopers op eBay. Ik ben een die-hard eBay geek, dus een vervolg artikel kunnen jullie zeker verwachten. Mochten jullie nog tips hebben waar ik nou écht naar moet kijken op eBay (producten of verkopers), let me know!

21 Responses to Make-up van eBay

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker