Tekstgrootte: groter / kleiner

Nu het weer warmer wordt, vind ik het weer veel leuker om sieraden te dragen. In het najaar draag ik ze nauwelijks, in het voorjaar is m’n outfit niet compleet zonder sieraden! In principe draag ik vrijwel elke kleur sieraad, maar sommige kleuren komen toch iets vaker terug dan de andere. Zoals roségoud en roze! Van My Jewellery ontving ik twee sieraden in deze kleuren, en vandaag laat ik ze aan je zien!

Pastel Pink Bead Bracelet – €7,95 – link
Dit zomerse armbandje trok meteen mijn aandacht. Er zitten roze kraaltjes aan, met iets grotere, turquoise kraaltjes in het midden. Deze zomerse kleuren staan goed bij elke outfit. Je kunt het armbandje alleen dragen, maar ook in combinatie met andere armbanden. De kraaltjes zijn geregen aan stevig elastiek, zodat het armbandje mooi om elke pols valt. Er zit een goud hangertje aan waarop My staat. Door dit detail kun je het armbandje ook goed met andere, gouden accessoires combineren! Absoluut een cutie dit armbandje, ik draag hem bijna elke dag :inlove:

My Aspritation In Life Is To Be Happy – Rose – €19,95 – link
Ook ontving ik deze rose-gouden armbanden. Hij doet me erg denken aan m’n armband van Speechless Jewelry! Alleen is deze van My Jewellery iets meer budgetproof :wink: De armband is niet helemaal rond, maar iets ovaal. Zo valt hij mooi om m’n pols. Er zit een onopvallende sluiting aan de onderkant, waarmee je hem goed en veilig dichtmaakt.

De armband is gemaakt van edelstaal, dit materiaal verkleurt niet, en blijft heel lang mooi. Het is mooie kwaliteit, dat zie je direct. Ik combineer hem graag met het armbandje hierboven, maar ook met een wit horloge of andere armbanden. Van de quote word ik helemaal vrolijk, maar mocht jij hem 3x niks vinden, dan hebben ze ook nog andere quotes waaruit je kunt kiezen!

My Jewellery is een enorm leuke webshop, waar je voornamelijk de leukste en mooiste sieraden scoort. Ze verkopen ook wat andere items, zoals t-shirts (met superleuke teksten erop!), zepen, vazen, manden, en nog veel meer. De style vind ik helemaal leuk van de dingen die ze verkopen. Ik zal deze twee sieraden nog heel lang met veel plezier dragen!

11 Responses to Mijn armbanden van My Jewellery

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow

Klik hier voor een lijst met andere dierproefvrije bloggers.
Kies een ander thema
Categorieën
Advertentie
BlogSociety