Tekstgrootte: groter / kleiner

Beneden in de woonkamer hangt een canvasdoek van Bram en Sandor. Mijn hond, en de hond van m’n ouders. (Die ook een beetje van mij is, want, ik heb hem 8 jaar geleden uit het asiel gehaald waar ik toen werkte) Natuurlijk moest er ook nog een canvasdoek komen van ons andere ‘kind’ – Luna! Ik kreeg laatst van FotoOpCanvas de kans om een canvasdoek te bestellen, dus ik wist al direct wat er op dat canvasdoek zou komen!

Zo kreeg ik vorige week het doek binnen – goed en stevig verpakt, onmogelijk om te beschadigen tijdens het versturen. Ik pakte het uit en was direct verrast door de mooie kwaliteit! Ons prinses staat er mooi, het is dan ook een mooie foto van haar! Ik ben met foto’s op canvasdoeken altijd wat huiverig vanwege de kwaliteit, je weet immers nooit hoe de kwaliteit uitpakt. Deze foto van Luna is namelijk met mijn iPhone gemaakt, en dat is natuurlijk niet zo’n goede kwaliteit als een camera. Maar toch ziet hij er heel gaaf uit op het doek!

Het doek is 50x50cm, en 2cm dik. Een mooi formaat, precies goed. Ik weet nog niet waar hij komt te hangen precies, maar daar krijgen jullie later in mijn maandoverzicht nog een foto van te zien! :wink:

Foto Op Canvas is de goedkoopste en snelste van Nederland. Ze zijn als beste getest door Kassa en Zoom.nl. Levering is binnen 48 uur, en ze hebben altijd enorm veel leuke aanbiedingen! Momenteel kost een canvasdoek van 50x50cm slechts €25,00. Maar je hebt al een canvasdoek van 20x20cm vanaf 6 euro! Bovendien heb je keuze uit diverse soorten canvasdoek, zodat je altijd een mooi en uniek canvasdoek in je huis hebt hangen.

Heb jij een canvasdoek in huis hangen? Zo ja, van wat?

12 Responses to Mijn canvasdoek van FotoOpCanvas.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker