Tekstgrootte: groter / kleiner

Meer dan één jaar geleden liet ik jullie zien welke make-up producten ik elke dag gebruikte. Inmiddels is dat behoorlijk veranderd! Ik gebruik niets meer uit het vorige deel. Tijd voor een flinke update, dus! Kijk je mee naar wat ik dagelijks allemaal gebruik?


Dit is alles wat ik dagelijks gebruik! M’n kwasten en potloden zitten in een roze, zachte telefoonhouder. Ik kocht hem ooit voor één euro op eBay, en hij is perfect voor dit soort dingetjes! Ook een haarklipje en m’n pincet zitten erin.


Gezichtsmake-up:
Catrice Infinite Matt foundation in #010 Light Beige, met Zoeva buffer kwast
♥ Essence All About Matt! powder met Zoeva powder kwast
♥ Essence ‘Class of 2013’ blush in #01 Alpha Better Gamma, met Zoeva blush kwast


Oogmake-up:
Pupa Multiplay eyepencil in #09 Deep Black
♥ Alobon (afkomstig van eBay) eyeliner pencil
♥ Clinique cream sharper #01 Black Diamond
♥ H&M wenkbrauwpotlood voor áls ik m’n wenkbrauwen bijteken (doe ik heel soms)


Essence I Love Extreme crazy volume mascara


Deze producten gebruik ik niet elke dag, alleen als ik extra tijd/zin heb of ergens heen ga!
Catrice Camouflage Cream #010 Ivory
♥ YSL Touch Eclát concealer
♥ Catrice Sun Glow bronzing powder #010 Light Bronze

En dat waren mijn dagelijkse make-up producten! ^_^ Ik gebruik voornamelijk budgetproof producten, dat zijn jullie gewend van me. Ik wissel erg vaak van producten, of ik gebruik het niet vaak genoeg om er veel geld in te investeren. Natuurlijk zijn er heel veel producten van hogere prijsklasse die ik nog wil aanschaffen, maar bijvoorbeeld mascara en bronzer werkt voor mij prima als het van een budgetmerk is :) Hoe zit dat bij jullie? Hoe denken jullie daarover?

24 Responses to Mijn dagelijkse make-up (deel II)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker