Tekstgrootte: groter / kleiner

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel schreef over mijn dagelijkse make-up producten, namelijk in September vorig jaar. De producten die ik nu gebruik, verschillen weer van de producten van toen, dus ik vond het wel weer tijd voor een update. Lees snel verder om te zien welke make-up ik elke dag gebruik!


Biotherm Skin Vivo Uniformity

Na het douchen begin ik met m’n dagcrème aan te brengen. Ik gebruik hiervoor Biotherm ‘Skin Vivo Uniformity’, deze trekt snel in en is perfect voor m’n (erg) droge huid.


Catrice Photo Finish Liquid Foundation 18h

Als m’n dagcrème is ingetrokken, breng ik m’n foundation aan. Dat doe ik door een pompje foundation op de bovenkant van m’n hand aan te brengen en vervolgens het met de stippling brush aanbrengen op m’n gezicht.


Hema ‘True Mineral Loose Powder’

Omdat de foundation iets te donker is en nogal glimt, breng ik deze lichtbeige poeder aan van Hema. Ik vind dit een enorm fijne poeder, vooral in combinatie met de grote kwast. M’n gezicht matcht nu meer met m’n hals en glimt ook niet meer zo erg!


Sleek ‘Rose Gold’ blush

Een product wat ik nog steeds gebruik, is de blush van Sleek, genaamd ‘Rose Gold’. Ik blijf dit een prachtige blush vinden, en het is één van de meest longlasting blushes die ik ken! De blush is oudroze met een gouden glans eroverheen. Prachtig!


Maybelline ‘Great Lash’ mascara en Catrice ‘Volume Plus+ Curl’

Dan is het tijd voor m’n mascara – ik wissel momenteel tussen twee mascara’s, in verband met testen.


NYX Jumbo Eye Pencil ‘601 Black Bean’

M’n favoriete oogpotlood allertijde blijft deze van NYX. Intens zwart, 100% pigmentatie en blijft vrijwel de hele dag op m’n waterlijn zitten.


Liquid eyeliner

En dan niet te vergeten, de eyeliner! Sinds een paar weken ben ik verliefd op deze eyeliner van eBay, hij blijft écht de hele dag zitten en heeft een flinterdun stiften puntje, waarmee je elk lijntje zo dun of dik kan maken als je wilt.


Lipstick en lipgloss

Deze nepperd komt van eBay af. Ik kwam hem tegen en vond de kleur zo mooi! Toen ik ‘m later in huis kreeg, bleek er MAC op te staan. Hartstikke nep, maar desondanks wel een prachtige lipstick en lipgloss. De kleur is nude, zowel de lipstick als de lipgloss, en ik gebruik ze vaak in combinatie met elkaar. (Dus eerst de lipstick, dan de lipgloss erover heen!)


Too Faced ‘Shadow Insurance’

Tot slot, m’n oogschaduwbasis. Dit is een erg fijne, droogt snel op en laat je oogschaduw de hele dag zitten. Deze gebruik ik echter niet elke dag – alleen als ik oogschaduw op doe, of course.

En dat is dan mijn dagelijkse make-up routine! Zitten er producten bij die jullie ook gebruiken? En wat is jullie make-up routine elke dag? Laat het weten in de reactie’s!

21 Responses to Mijn dagelijkse make-up producten

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker