Tekstgrootte: groter / kleiner

Telefoonhoesjes: ik heb er een doos vol van. Serieus, ik vind het zó leuk om elke week een ander hoesje te hebben! Meestal haal ik m’n hoesjes bij eBay vandaan, maar laatst kreeg ik de kans om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen. Dat leek me enorm leuk, dus ik ging direct aan de slag! Het resultaat deel ik met je in dit artikel.

Caseapp is een website waarop je je eigen unieke hoesje voor je telefoon of laptop kunt ontwerpen. Of je nu een iPhone hebt of een Samsung, een MacBook of een iPad, voor bijna ieder merk telefoon of tablet kun je wel een hoesje ontwerpen. En wat is er nu leuker dan een eigengemaakte hoesje? Precies, dat vond ik ook, dus ik ging direct aan de slag en bedacht wat voor foto ik zou willen op m’n telefoonhoesje. Ik hoefde echter niet lang na te denken, het zou sowieso een foto worden met Bram erop! Toen ik rondsnuffelde op m’n computer kwam ik een een leuke foto tegen van Bram met Sandor (hond van m’n ouders). Ik wist het meteen: die zou het worden!

Ik ging aan de slag in de Editor en koos de afbeelding uit die ik wilde. Er zijn in de Editor heel veel opties, zo kun je ook een collage kiezen uit één van de vele collages die ze hebben. In die collage kun je dan weer meerdere foto’s doen, voor als je niet kunt kiezen! Ook kun je een achtergrondkleur kiezen, een tekst toevoegen, of diverse (leuke!) cliparts toevoegen aan je telefoonhoesje, zoals een leuke quote. Uiteindelijk kun je ook nog kiezen voor een matte of een glanzende coating. Ik hebzelf heb mat!

Niet veel later kreeg ik het hoesje binnen. Mijn eerste gedachte: wat is hij leuk geworden! Mooie kwaliteit, de foto was totaal niet lelijk geworden, maar juist scherp en helder. Het hoesje zelf voelt stevig aan en ik heb niet het idee dat ik die snel kan breken met mijn lompheid! Hij past precies goed om m’n telefoon, alleen eraf halen gaat wat lastiger. Dit raad ik ook niet aan als je acrylnagels hebt.. auw.

Ik ben heel blij met dit te gekke telefoonhoesje van Caseapp! Iedere keer kijk ik er weer verliefd naar. Ik vind de foto zo enorm leuk, ik ben blij dat ik die nu eindelijk op een telefoonhoesje heb! De prijs voor phone hoesjes (voor de iPhone 6) is €29.

Wil jij zelf een eigen telefoonhoesje ontwerpen? Met de code OHCASE20 krijg je 20% korting!

Welke foto zou jij kiezen als je je eigen telefoonhoesje zou mogen ontwerpen?

One Response to Mijn hoesje van Caseapp

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker