Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik ontving laatst een leuk pakketje met daarin een telefoonhoesje en een styluspen, uit de webshop van Mobielkoopjes. Deze webshop heeft een groot assortiment telefoonhoesjes en accessoires, voor vrijwel elke smartphone. De prijzen zijn er laag, de service en deskundig, en het aanbod is leuk! Vandaag laat ik je mijn telefoonhoesje en styluspen zien, en natuurlijk vertel ik je iets meer over de webshop.

Klik verder voor de rest van de review.

Het hoesje wat ik ontving heeft de Amerikaanse vlag erop. Hier kun je hem vinden! Ze hebben dit hoesje voor veel smartphones en tablets. Als je hem openklapt kun je in het linkergedeelte twee pasjes kwijt. Handig voor je identiteitskaart, OV-chipkaart of bankpasje! Het hoesje sluit door middel van een magneetsluiting.

Halverwege de achterkant kun je dubbelvouwen, zo kun je je iPhone neerzetten in Landscape-mode. Handig als je filmpjes wilt kijken tijdens het eten, of hem gewoon wilt neerzetten terwijl je bezig bent met andere dingen. M’n precious iPhone past als gegoten in dit hoesje, iets wat ik wel erg belangrijk vindt. Ik wil nooit meer hoesjes waar m’n iPhone uit kan vallen, zoals ik wel eens heb meegemaakt met een telefoonhoesje van eBay.

Ik zou zelf nooit voor deze print hebben gekozen, ondanks m’n liefde voor Amerika. Gelukkig hebben ze veel meer telefoonhoesjes – ruim 30.000 producten vind je in deze webshop. Kortom: héél veel telefoonhoesjes en accessoirs voor jou telefoon of tablet. Vóór 16:45 is de volgende werkdag in huis, en boven de €15,00 betaal je geen verzendkosten. Daaronder slechts €1,76! Bovendien kreeg ik ook nog in-ear oordopjes als cadeautje bij m’n producten, ik denk dat dat standaard is!

Wat heb jij nu voor telefoonhoesje?

15 Responses to Mijn hoesje van MobielKoopjes.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker