Tekstgrootte: groter / kleiner

Als je ruim 60 lipsticks hebt, is er een grote kans dat er een aantal lellekerds bij zitten. Van die lipsticks die je ooit hebt gekregen, of in een opwelling hebt gekocht.. Yep, ook ik heb ze! En natuurlijk kan ik m’n mooiste lipsticks delen met jullie – maar veel leuker zijn natuurlijk de lelijkste! Ik zou zeggen.. sit back and enjoy!


Prachtige kleur *ahum*.. van Nouba, nummertje 295. Mooi ook, die metallic finish!


Weer zo’n heerlijk flatterend kleurtje. Deze is van Hema, nummer 11.Hema Long Lasting lipstick, wederom nummer 11. Nee, geen kleur die mij echt goed staat ofzo.Catrice Ultimate Shine #180 Meet Violeta. Eerder: Meet Snooki.Nina Ricci ’09 Mat’. Mooi hoor, donkerrode lipstick met matte finish. Leuk voor als je hoog bejaard bent enzo. PS: Ik kan geen lippen stiften.Weer een misser van Nina Ricci, nummer ’13 Mat’. Donkerbruin, srsly?


Catrice ‘Floralista’ C01 Walk In The Woods. WHAT WAS I THINKING!!!???!

Wat is jullie lelijkste kleur lipstick?

25 Responses to Mijn lelijkste lipsticks

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker