Tekstgrootte: groter / kleiner

De Lente komt eraan, en mijn shopdrift is sterker dan ooit. De nieuwe Lente collectie van Lush is al geshopt, maar het is ook hoog tijd om m’n kleding garderobe aan te vullen met nieuwe Lente items! Helaas houd ik aan het einde van mijn salaris altijd nog een stuk maand over, dus vandaar dit geen keer geen shoplog, maar een klassieke wishlist!

1. Poederroze jurk met zwart kant – link
2. Lichtroze kanten jurk – link
3. Marc Jacobs Daisy EDT – link
4. Kanten bodyforming jurk – link
5. Sandaaltjes met bloemen – link
6. Voorgevormde beugel bh – link
7. Roze trenchcoat – link
8. Witte trui met kant – link
9. Babyblauwe trenchcoat – link
10. Soap & Glory Sugar Crush body wash – link
11. DKNY Be Delicious – Fresh Blossom EDP – link
12. Roze skinny – link

Zoals je ziet houd ik van roze! Pastelroze, oudroze, of soms felroze – roze in mijn kleding is waaraan je mij herkent. Ook houd ik van kant in m’n kleding, zowel een jurken helemaal van kant, maar ook soms gewoon een klein gedeelte, zoals de schoudervlakken. Ik spot alweer veel pastelkleuren dit voorjaar in de winkels, like!

Hoe ziet jouw Lente wishlist eruit?

15 Responses to Mijn lente wishlist

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker