Tekstgrootte: groter / kleiner

Tassen, ik krijg er geen genoeg van. Iedere kleur, iedere formaat en ieder model heb ik wel in mijn bezit. Momenteel ben ik verslingerd aan mijn geliefde Michael Kors Jet Set Travel, maar er is onlangs een tas bijgekomen die ik maar al te graag gebruik. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Dit mooie model is de Bandolera Filipina Black, een generfd lederen tas met lakleer met de afmetingen 19cm x 17cm x 12cm. Omdat mijn Michael Kors tas zo groot is, wilde ik er dolgraag nog een kleine crossbody tas bij. Handig voor tijdens het shoppen, uitgaan, of wanneer ik gewoon geen zin heb om een grote tas mee te slepen. Deze tas heeft een rits aan de bovenkant waardoor ik ook zeker ben dat er niets uitgejat kan worden.

Er zit een zijvakje in de tas dat afgesloten kan worden door middel van een rits. Het hoofdvak is groot genoeg voor m’n belangrijkste spullen – portemonnee, zonnebril, make-up tasje, zakdoekjes. De schouderband is in lengte verstelbaar, waardoor ik hem op diverse hoogtes kan dragen. Verder is hij ideaal qua indeling en draagcomfort, en qua uiterlijk vind ik hem ook super. De franjes aan de zijkant van de tas maken hem wat speelser, terwijl de zwarte kleur ervoor zorgt dat hij overal bij past.

De tas is afkomstig van Republica Moda, een tassen webshop. Maar niet alleen tassen, ook verkopen ze er portemonnees, sieraden en heel gave riemen. Alles is van hoogwaardige kwaliteit zodat je zeker bent een mooie tas die lang meegaat. :heart2:

Wat vind jij van deze crossbody tas?

16 Responses to Mijn Prüne tas van Republica Moda

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow

Klik hier voor een lijst met andere dierproefvrije bloggers.
Kies een ander thema
Categorieën
Advertentie
BlogSociety