Tekstgrootte: groter / kleiner

Hallo allemaal! ^o^ Ik heb vandaag als extra artikel een mini shoplog voor jullie. Ik heb namelijk van de week weer wat make-up uit de sale bakken van Kruidvat gevist. Het is voornamelijk make-up wat uit het assortiment van Catrice en Essence gaat, en make-up van de vorige limited editions. Mij hoor je niet klagen, want ik heb bijvoorbeeld niks kunnen scoren van Essence’s ‘Circus Circus’. Maarrr, nu wel! En ook een aantal mono oogschaduw van Catrice. En een mooie oogschaduw van GOSH. En, en, en.. kijk maar gewoon naar de foto’s ;)

Niet alles is natuurlijk uit de sale bakken gehaald, de Maybelline mascara en nagellak heb ik los gekocht, net als de Essence ‘Crystalliced’ nagellak en de Catrice nagellak. Ook de MAX lipsticks (review hiervan staat inmiddels online!) en de Catrice mascara waren niet in de aanbieding. Ook zie je drie Essence nagellakjes, de rechter was met 50% korting, en de twee ernaast (die hetzelfde zijn) waren ook met 50% korting, ze gaan namelijk uit het assortiment en aangezien dat een erg mooi kleurtje is van Essence, heb ik twee back-ups gekocht ;)

Waarvan willen jullie een review zien? Er komt sowieso een review van beide mascara’s nog! Maar wat willen jullie verder nog ‘onder de loep’ zien? Laat het mij weten in de reacties en ik review het met alle liefde voor jullie :3 Fijne dag verder!

26 Responses to Mini shoplog

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker