Tekstgrootte: groter / kleiner

Hoewel m’n abonnement pas in oktober afloopt, mocht ik alvast een nieuwe telefoon uitzoeken. Natuurlijk liet ik mij dat geen tweede keer zeggen, want m’n huidige iPhone 5 was écht wel weer aan vervanging toe. Hij deed het nog prima, maar na anderhalf jaar gebruiken, is de batterij niet meer zoals het hoort, en vertoonde hij ook al wat gebruikssporen. Omdat ik een echte Apple fan ben, was de keuze voor mij erg simpel: het zou de iPhone 6 worden. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan verder.

De iPhone 6 is alweer de achtste generatie van de iPhones. Het is niet het nieuwste toestel van Apple, dat is namelijk de iPhone 6+. Ik vond die helaas nog wat te duur, dus ik koos voor de iPhone 6. Het grootste verschil voor mij, met de iPhone 5, is het grotere scherm. Waar de iPhone 5 een 4 inch scherm had, is dit bij de iPhone 6 een 4,7 inch scherm. Bij de iPhone 6+ is dit zelfs 5,5 inch! Voor mij is dit echt een vooruitgang, ik merk dat ik een groter scherm gewoon prettiger vind om naar te kijken.

Nog een groot voordeel van de iPhone 6 vind ik de TouchID. Je kunt hiermee je telefoon ontgrendelen door middel van je vingerafdruk. Je kunt meerdere vingers toevoegen, ik heb bijvoorbeeld beide duimen, en beide wijsvingers. Qua snelheid vind ik hem erg snel (1,4GHz dual-core Apple A8-processor + M8-coprocessor voor de nerds onder ons). Toch was de 5 ook al vrij snel, dus daarover ben ik eigenlijk altijd wel tevreden.

Qua design vind ik hem geweldig! Een groot scherm, elegant design, hij is enorm dun (6,9 mm!), ligt goed in de hand, en hij is er in 3 kleuren: zwart, space gray en goud. Uiteraard heb ik goud :wink: Hij is snel, overzichtelijk, bevat goede applicaties en functies (Siri, TouchID, FaceTime, etc.), en zo kan ik nog wel even doorgaan over m’n nieuwste aanwinst. Ik ben verliefd, maar dat ben ik al vanaf m’n allereerste iPod Touch! Ik heb twee iPod Touch gehad, toen de iPhone 3, 4S, 5 en nu.. de 6 :inlove:

Oh en check m’n nieuwe Hello Kitty hoesje! Hoe schattig? Ik had op Ali Express voor €15 aan telefoonhoesjes besteld, waaronder deze! SO MUCH FUUUHHNNNN!!!1

Ook een iPhone 6 kopen? Ze worden bij iedere provider aangeboden, ieder met verschillende bundels erbij. Kijk wat voor jou het meest voordelig is, zou ik zeggen!

Welke telefoon heb jij?

12 Responses to M’n nieuwe iPhone 6

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker