Tekstgrootte: groter / kleiner

Vandaag laat mijn blogvriendinnetje / nagellak swatcher Mariska van DoorMariska.nl weer mooie swatches zien van wat nagellakken! Dit keer vertel ze iets korts over twee nagellakken van het merk Spa Ritual, een merk afkomstig uit de webshop van Wellness Queen. Lees snel verder!

“SpaRitual nagellak is volledig veganistisch. Dit betekent niet alleen dierproefvrij, maar ook vrij van de schadelijke parabenen, Formaldehyde en DBP. De nagellak is uniek door de natuurlijke ingrediënten en de antisslip grip op het nagellak flesjes. De kleur is natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen en zonder verwerking van visschubben.”

Ik kreeg van Evelien de kleur Dangerous Liaison, deze bevat 15ml en kost €13,50. Ook ontving ik de kleur Garden of Eden, deze bevat 5 ml en kost €8,95.


Garden of Eden


Garden of Eden


Dangerous Liaison


Dangerous Liaison

De pluspunten van de nagellak is dat de rubberen dop voor extra grip zorgt, wat erg fijn is tijdens het lakken. Ze dekken allebei erg mooi in één laag, maar twee lagen is net even wat mooier! Verder lakt het borsteltje erg fijn.

Minpunten kan ik niet echt bedenken, maar dat zou de verkrijgbaarheid of de prijs kunnen zijn.

Ik ontving ook nog een French Manicure setje, hier zitten drie flesjes (elke 5 ml) en is ook weer veganistisch. Deze set kost €24,95 en is hier te koop. Het setje bestaat uit een primer, basecoat en topcoat. In drie stappen zorg je voor een perfecte manicure voor je nagels.

“De Truebond Primer, Basecoat en Topcoat in een giftset. 3 stappen voor een perfecte manicure.

STAP 1: Primer Breng een laag primer aan op grondig gereinigde nagels, laat drogen. Onmiddellijk volgen door een TrueBond Stronghold Basecoat. Na het aanbrengen van de primer, geen olie of moisturizer aanbrengen op de nagels. • Maakt het nagelbed schoon van olie en vuilresten om een optimale basis voor nagellak hechting te creëren. Voor een lang houdbare manicure. • Heeft Calcium. • Herstelt pH-balans.

STAP 2: Basecoat Breng een laag basecoat na de TrueBond Primer voor natuurlijke nagels. Laat basecoat helemaal drogen. Onmiddellijk volgen met 2 lagen van SpaRitual nagellak. • Voorzien van geavanceerde polymeer technologie om nagel lak aan nagels te binden. • Sterke formule, deze basecoat zorgt ervoor dat de lak nog langer houdt.

STAP 3: Topcoat • Breng 1 laag gelijkmatig over gepolijste nagels. Laat drogen. Unieke topcoat geformuleerd met geavanceerde polymeer technologie voor een krachtig schild voor het creëren van een onbreekbaar kleur, hoog glans. • Snel droog formule biedt onberispelijke en duurzame glans die chippen en peeling weerstaat. • Mengt zich met nagel lak waardoor de lak breukvast en chip bestendig blijft. Langer dan de standaard 5 dagen. Dit is mogelijk omdat de formule flexibel is maar nog steeds sterk.”

De flesjes hebben ook weer een fijne grip qua dop en lakken goed. Ik kan niet veel zeggen over het setje, behalve dat ze m’n nagels mooi glanzend en sterk maken. Ik ben benieuwd naar het resultaat op langere termijn.

Ben jij bekend met dit merk? Wat vind je van de kleuren?

5 Responses to Nagellak swatcher Mariska ♥ SpaRitual Dangerous Liaison, Garden of Eden & French Manicure setje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker