Tekstgrootte: groter / kleiner

wet n wild disturbia

Ben eventjes weggeweest, maar vandaag heb ik weer een swatch van een mooie donkerpaarse nagellak voor jullie van het merk Wet ‘n Wild. De naam van de lak is Disturbia. Een mooie donkerpaarse lak met een glitter erin. Ik heb een aantal foto’s gemaakt waar ik best tevreden over ben (al zeg ik het zelf ;) ) en hopelijk vinden jullie deze net zo mooi!

IMG_2868

IMG_2869

IMG_2871

Untitled-1

De foto’s heb ik gemaakt binnen in huis met direct zonlicht dat naar binnen kwam. Heb je ook wel nodig om de glitter er mooi uit te laten komen denk ik. Op elke foto heb ik 2 laagjes gebruikt. De dekking is bij 2 laagjes erg goed en het is ook een lakje die erg fijn lakt.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Liefs, Mariska
Doormariska.nl

16 Responses to Nagellak swatcher Mariska ♥ Swatch Wet ‘n Wild – E2172 Disturbia

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker